OMSLAGFOTO_UPPINK

BERICHT HONIG BREETHUIS 27 JANUARI 2022

Beste lezer,

Onze gidsen zijn heel blij dat zij u vanaf vrijdag 28 januari a.s. weer mogen verwelkomen in ons woonhuismuseum in Zaandijk. Als vanouds staan zij voor u klaar om u rond te leiden op vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 16.00 uur.
Bij uw bezoek aan het Honig Breethuis heeft u vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs nodig (digitale QR-code of print) en is het dragen van een mondkapje verplicht. Ook moet u 1,5 m afstand van elkaar houden.

Graag tot ziens in het Honig Breethuis!

Yogales in de Zaankamer

image00007
Vorige week hebben wij onze stem laten horen met de landelijke actie Museum Gym. Omdat de musea niet open mochten en de sportscholen wel, werden zeventig musea omgeturnd tot sportschool of yogastudio. Het Honig Breethuis was voor één dag het Hatha Breethuis. Met de anderhalve meter rekening houdend kregen twee keer vijf geïnteresseerden een heerlijke yogales van docente Anna den Enting. Geheel belangeloos steunde zij deze ludieke actie. Ze vond de Zaankamer een prachtige, inspirerende ruimte.

Vernieuwde website

WEBSITE_NIEUW_1
Omdat de ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Niet alleen het uiterlijk, maar ook de indeling en de navigatiestructuur zijn op de schop gegaan. Wat is gebleven zijn de verhalen over het museum, de vroegere bewoners, de vereniging en de collectie. Kijk maar eens op www.honigbreethuis.nl
We zijn benieuwd naar uw reactie. Stuur een mail naar: nieuwsbericht@honigbreethuis.nl
Uitschrijven | Abonnement beheren
Honig Breethuis
Lagedijk 80
1544 BJ Zaandijk
Noord-Holland

Wij zijn te vinden op:
facebook website email instagram youtube 
Email Marketing Powered by MailPoet