Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Honig Breethuis | Zaandijk

Plan uw bezoek

Adres: Lagedijk 80, 1544 BJ Zaandijk

Gesloten

Telefoon: +31(0)75 621 76 26
Provincie: Noord-Holland
E-mail: info@honigbreethuis.nl
Website: www.honigbreethuis.nl
Bereikbaarheid: Klik op Bereikbaarheid

Openingstijden 2021

Van april t/m september van 12.00 tot 16.00 uur op donderdag t/m zondag
Van oktober t/m maart van 13.00 tot 16.00 uur op vrijdag t/m zondag

Overige openingstijden

Gesloten op Oud- en Nieuwjaarsdag, Koningsdag (27 april), eerste Paas-, eerste Pinkster- en eerste Kerstdag.
Open op tweede Paas-, tweede Pinkster- en tweede Kerstdag.

Coronamaatregelen

Vanaf zaterdag 6 november 2021 geldt het volgende. Doorstroomlocaties, zoals musea, moeten bezoekers om een coronatoegangsbewijs (CTB) vragen. Tot nu toe was dat alleen het geval bij evenementen of in de horeca van musea, maar omdat de coronapas wordt gehanteerd, is er geen mondkapjesplicht. Uiteraard blijven ook de basisregels van het RIVM, zoals geen handen schudden en handen wassen van kracht. Er is geen plan om de anderhalvemetermaatregel weer verplicht in te voeren. Tegelijk adviseert het kabinet de bevolking die wel in acht te nemen.
Blijf thuis bij klachten zoals verkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius). Graag zien wij u later in goede gezondheid terug. 

Bijeenkomsten en groepsbezoek

Besloten bijeenkomsten en groepsbezoek zijn mogelijk buiten openingstijden. Voor meer informatie en reserveringen zie Uw evenement.

Entreeprijzen

(Prijzen voor een bezoek aan het Honig Breethuis inclusief rondleiding)

Volwassene € 7,50
Lid Honig Breethuis en 1 introducé, Museumkaart, kind tot 12 jaar Gratis
CJP, jongeren vanaf 12 jaar, 65+ € 4,00
Zaanse Schans Card, volwassene € 3,50

Bekijk overige prijzen

Bereikbaarheid

Klik voor route

Toegankelijkheid

Het Honig Breethuis is gevestigd in een prachtig historisch gebouw. De rijke geschiedenis van het pand zorgt niet alleen voor een bijzondere sfeer, maar ook voor een hoge stoep en slecht begaanbare trappen. De begane grond is via de steeg toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar het museum beschikt niet over een aangepast toilet. De inrichting van de bovenverdieping kunnen rolstoelgebruikers en bezoekers bekijken via een rondleiding op dvd. Het is helaas niet mogelijk het museum te bezoeken met een scootmobiel of een elektrische rolstoel.