Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Honig Breethuis | Zaandijk

Bereikbaarheid

Adres: Lagedijk 80, 1544 BJ Zaandijk

Gesloten

Telefoon: +31(0)75 621 76 26
Provincie: Noord-Holland
E-mail: info@honigbreethuis.nl
Website: www.honigbreethuis.nl
Bereikbaarheid: Klik op Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Het Honig Breethuis is gevestigd in een prachtig historisch gebouw. De rijke geschiedenis van het pand zorgt niet alleen voor een bijzondere sfeer, maar ook voor een hoge stoep en slecht begaanbare trappen. De begane grond is via de steeg toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar het museum beschikt niet over een aangepast toilet. De inrichting van de bovenverdieping kunnen rolstoelgebruikers en bezoekers bekijken via een rondleiding op dvd. Het is helaas niet mogelijk het museum te bezoeken met een scootmobiel of een elektrische rolstoel.

Komt u met de auto?

Vanuit de richting Amsterdam en Alkmaar slaat u linksaf bij het stoplicht vlak voor de brug (Lagedijk). Vanuit de richting Noord slaat u na het stoplicht direct rechtsaf over de brug over de Zaan (Lagedijk). Na 200 meter aan de rechterhand vindt u Lagedijk 80. Gratis parkeren op de Lagedijk.


Plan uw reis

Looproute

Komt u met de trein? Het Honig Breethuis bevindt zich op 15 minuten loopafstand van Station Zaanse Schans. Volg de grijze route. Ga de trap af en loop linksaf door de tunnel. Ga aan het eind van de tunnel de trap op (Stationsstraat). Sla aan het eind van de Stationsstraat linksaf en volg de bordjes Honig Breethuis en Zaanse Schans. Steek het kruispunt over en loop rechtdoor. Lagedijk 80 vindt u na ongeveer 200 meter aan de rechterkant.