Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Honig Breethuis | Zaandijk

Uw evenement

Vergadering

De Zaankamer met prachtig uitzicht op de Zaan is te huur voor vergaderingen en zakelijke ontvangsten. De ovale tafel biedt plaats aan circa 12 personen.

Ontvangst

Een uitstapje met uw familie, vereniging of zakelijke bijeenkomst? Het Honig Breethuis houdt zich aanbevolen om voor uw groep in een bijzondere ambiance een ontvangst, receptie of partijtje te verzorgen. Het maximale aantal is circa 25 personen. Catering kan desgewenst worden verzorgd. Bij groepsontvangsten bestaat de mogelijkheid tegen meerprijs door een gastvrouw, gekleed in Zaans kostuum, verwelkomd te worden.

Groepsbezoek

Op afspraak kan, buiten de vaste openingstijden, groepsbezoek plaatsvinden. Ook combinatiearrangementen met andere culturele instellingen in de Zaanstreek, zoals de Zaanse Schans en het Zaans Museum, zijn mogelijk. Per groepsbezoek kunnen maximaal 50 personen deelnemen.

High Tea

Heeft u iets te vieren? Wij bieden een High Tea arrangement voor minimaal 6 personen, maximaal 12 personen. U drinkt thee met huisgemaakte lekkernijen in de prachtige Zaankamer en krijgt een rondleiding door het museum.

Fotolocatie

Het Honig Breethuis is een schitterende locatie om trouwfoto’s te maken. De historische interieurs en de tuin met fraaie ligging aan de Zaan bieden een unieke achtergrond voor foto’s van bijzondere gebeurtenissen.

Tarieven

Huur Zaankamer of Salon van 9.00 tot 13.00 of 13.00 tot 17.00 uur per dagdeel € 130,00
Audio € 50,00
Beamer € 50,00
Extra gastvrouw € 25,00
Extra gastvrouw gekleed in Zaans kostuum € 50,00
High Tea p.p. (incl. entree en rondleiding) € 21,50
Fotolocatie € 50,00

Voor meer informatie, bezichtiging van het Honig Breethuis of een reservering,
mail naar: ontvangsten@honigbreethuis.nl