Groepsbezoek & ontvangsten

Groepsbezoek
Op afspraak kan, buiten de vaste openingstijden, groepsbezoek plaatsvinden. ook combinatiearrangementen met andere culturele instellingen in de zaanstreek, zoals de Zaanse Schans en het Zaans museum, zijn mogelijk. Per groepsbezoek kunnen maximaal 50 personen deelnemen.

Ontvangsten
Een uitstapje met uw familie, vereniging of zakelijke bijeenkomst? Het Honig Breethuis houdt zich aanbevolen om voor uw groep in een bijzondere ambiance een ontvangst, receptie of partijtje te verzorgen. Het maximale aantal is 25 personen. Catering kan desgewenst worden verzorgd. Bij groepsontvangsten bestaat de mogelijkheid tegen meerprijs door een gastvrouw, gekleed in Zaans kostuum, verwelkomd te worden.

High tea
Heeft u iets te vieren? Wij bieden een high tea arrangement voor minimaal 6 personen en maximaal 12 personen. U drinkt thee met huisgemaakte lekkernijen in de prachtige Zaankamer en krijgt een rondleiding door het museum.

Vergadering
De Zaankamer, met prachtig uitzicht op de Zaan, is te huur voor vergaderingen en zakelijke ontvangsten. De ovale tafel biedt plaats aan circa 12 personen.

Fotolocatie
Het Honig Breethuis is een schitterende locatie om trouwfoto’s te maken. Het historisch interieur en de tuin met fraaie ligging aan de Zaan bieden een unieke achtergrond voor foto’s van bijzondere gebeurtenissen.

Kijk voor tarieven op Overige prijzen. Voor meer informatie, bezichtiging van het Honig Breethuis of een reservering, mail naar: ontvangsten@honigbreethuis.nl