Koffieconcert Michael Tsalka
zondag 22 oktober a.s. om 11.00 uur

Beste lezer,

In dit e-bericht attenderen wij u graag nogmaals op het koffieconcert met fortepianist Michael Tsalka a.s. zondagochtend 22 oktober. Hij zal de beroemde Goldbergvariaties van Johann Sebastiaan Bach uitvoeren op de Duwaer-piano in de Salon.

We hopen u zondag te mogen verwelkomen in ons huis. 

PS Heeft u kaarten besteld voor dit concert en een bevestiging ontvangen, dan is nogmaals reserveren niet nodig.

Goldbergvariaties op pianoforte

 

Goldbergvariaties van Bach vertolkt door Michael Tsalka

Voor het koffieconcert op zondag 22 oktober door pianist Michael Tsalka in de Salon van het Honig Breethuis zijn nog kaarten te bestellen. Tijdens dit concert speelt Tsalka de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach (1685 – 1750) op de Duwaer-pianoforte. Aanvang 11.00 uur.

Michael Tsalka is voor veel bezoekers geen onbekende, hij trad meerdere keren op in ons museum. In het kader van het Geelvinck Fortepiano Festival in Zutphen en Amsterdam, waarvan hij de artistieke leiding heeft, is hij in Nederland en maakt hij een uitstapje naar Zaandijk. 

Tsalka werd in Israël geboren en studeerde daar aan de Universiteit van Tel-Aviv waar hij een bachelor behaalde. Michael Tsalka heeft opgetreden in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Latijns-Amerika. Hij won diverse prijzen bij muziekfestivals; verder is hij docent, geeft studie-recitals en master classes.

Foto Olga Musri de Mussali

Kaarten bestellen