Grietje Jans de Jager

Te horen en te zien in het Honig Breethuis

Beste lezer,

Graag vestigen wij uw aandacht op het verrassende concert van Duo Pardis op zondag 23 april a.s. om 16.00 uur. Te beluisteren zijn onder meer Italiaanse aria's, Iraanse volksliedjes en klassiek-moderne composities van het duo zelf.

Mocht u de tentoonstelling Ontmoetingen in papier en brons met tekeningen van Humphrey Bennett en beelden van Ingrid Pijl nog niet gezien hebben, deze is nog te bezichtigen tot eind mei.

Graag tot ziens in het Honig Breethuis 

NB Als u gereserveerd heeft voor het concert, dan is nogmaals reserveren niet nodig.

Concert zondag 23 april om 16.00 uur

 

Pardis met Perzisch verrassingsprogramma

Op zondag 23 april om 16.00 uur besluit het Honig Breethuis het seizoen met een concert door Mehrnaz Salehi (zang) en Bam Commijs (pianoforte) dat samen duo Pardis vormt. Naast een paar - op de intieme ambiance van het Honig Breethuis afgestemde - muzikale verrassingen, staan op het programma Iraanse volksliedjes, aria’s uit de renaissance en de barok - hertaald in het Perzisch - wiegeliedjes uit de hele wereld en door Commijs gecomponeerde oosterse melodieën in een modern-klassieke toonzetting met teksten van Salehi.

Toegangsprijzen: volwassene € 17,50; lid Honig Breethuis en 1 introducé € 15 p.p.; kind 4 t/m 12 jaar € 7,50.

Klik hier voor het programma en reserveren

Tentoonstelling t/m zondag 28 mei 2017

Expositie papier en brons

 

Ontmoetingen in papier en brons - Humphrey Bennett (tekeningen) en Ingrid Pijl (beelden)

Tot eind mei kunt u de kleine maar fijne tentoonstelling van beelden van Ingrid Pijl en tekeningen van Humphrey Bennett bezichtigen in het Honig Breethuis. Ingrid Pijl maakt beelden, kleinplastieken en reliëfs. Ze werkt in was, klei, steen en brons. In haar werk staan de mens en dierfiguren centraal, het is expressief, maar altijd herkenbaar. Humphrey Bennett is tekenaar en tekent onder meer dansers en danseressen en landschappen. ... 

Meer lezen