Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Honig Breethuis | Zaandijk

Vrijwilligers

Eén van de doelstellingen van Honig Breethuis is 'de belangstelling voor het Zaanse cultureel erfgoed levend houden'. Met veel enthousiasme verzorgen onze vrijwilligers rondleidingen voor volwassenen en kinderen in ons unieke woonhuismuseum. Ook zetten de vrijwilligers zich in voor activiteiten als concerten, exposities, lezingen en wandelingen of bijzondere evenementen als het Museumweekend en de Open Monumentendagen.

Het Honig Breethuis is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen. Binnen de organisatie is voldoende ruimte om te kijken wat je daarbij aanspreekt. Kennis van het culturele Zaanse erfgoed is een pre, maar als je het leuk lijkt om bijvoorbeeld bij kinderactiviteiten te assisteren, dan is dat niet echt nodig. Als gasten ontvangen of rondleiden je passie is, dan beschikken wij over ervaren vrijwilligers die je op weg kunnen helpen.

Affiniteit met het Zaans cultureel erfgoed en op zoek naar een leuke en afwisselende tijdsbesteding?
Stuur dan een e-mail naar info@honigbreethuis.nl of bel met +31(0)75 621 76 26 tijdens openingsuren.